Referens

Inspirationsföreläsare & specialistsjuksköterska

Referenser

Här nedan kan du se vart jag haft mina inspirationsföreläsningar tidigare och deras kommentarer/omdöme

Rudbecksgymnasiet & Forsenskola,

Tidaholm, 28 feb. 2019

 

Föreläsning för Forsenskolans 8:e klass och Rudbecksgymnasiets årskurs 2 elever.

Ållebergsgymnasiet, Falköping, 16 nov. 2018

 

"En föreläsning som fångade ungdomarnas intresse. Eleverna tycker det var en kanon föreläsning som var inspirerande och motiverade. Många ungdomar fick ett hopp om att ingenting är försent eller omöjligt efter Ferhats inspirationföreläsning."

Almåsgymnasiet, Borås, 30 aug. 2018

 

"En inspirerande dag och innehållet lades på elevernas nivå och det gav eleverna mycket att få lyssna på någon, som trots att det varit tufft, har nått sina drömma och mål...att drivkraft är viktigt!"

Karolinska institutet Huddinge, 26 apr. 2018

 

Föreläsning för digitala ambassadörer om hur man kan använda sociala medier för att nå ut till unga för att inspirera och motivera de att studera på KI samt få de en inblick på hur de är att plugga på de utbildning som finns på KI, som ex. sjuksköterskeprogrammet, läkarlinjen m.m.

Karolinska universitetssjukhuset, Huddinge, 29 nov. 2017

 

Föreläsning för personal inom PMI (Funktion Perioperativ medicin och intensivvård), bl.a anestesisjuksköterskor, anestesiläkare och undersköterskor. Jag pratade om hur man ska använda sociala medier, så som Instagram och Facebook, och vad som är okej och inte okej att skriva på sociala medier när det är något om jobbet och patienter.

Sanoma utbildning, Malmö, 10 apr. 2018

                                        Göteborg, 11 apr. 2018

                                        Stockholm, 18 apr. 2018

 

Inspirationsföreläsning på lärarkväll för lärare inom vård- och omsorgspogrammet tillsammans med min gymnasielärare, Kjell Hjelm, som pratade om ledarskap och undervisning för gymnasieelever.

Torekällgymnasiet, Södertälje, 14 jan. 2014

 

Inspirationsföreläsning för elever i åk 2 på vård- och omsorgsprogrammet. 

Tullinge gymnasium, Tullinge 26 apr. 2013

 

"En tidigare elev i skolan som kom tillbaka några år senare och föreläste för vård- och omsorgspersonal om sin väg mot drömyrket, sjuksköterska. En mycket inspirerande föreläsning."

Copyright © All Rights Reserved